Butiken Årstid ska spegla naturen och hela tiden följa säsonger, vi har ett stort varierat sortiment med såväl krukväxter och snittblommor som ska kännas rätt för årstiden. Många av våra blommor kommer med direktleverans från Holland, men vi samarbetar även med småskaliga, svenska producenter som specialiserat sig på just de dom är bäst på, tex ljuvliga rosor eller krispiga svenska tulpaner som inger ett hopp om vår! 

Inredningsbiten har vi låtit oss inspireras av såväl danska landsbyggden, som fransks vintage men även genuint svenskt hantverk där man ser tummavtrycket och fingrarna som formgett keramiken. Vi har ett flertal populära inredningsmärken vi samarbetar med och ständigt förändras sortimentet och butiken tack vare alla skattjakter efter unika vintageföremål. 

Ewa Wennerlund Aslaksen heter jag som driver butiken. Jag brinner för att skapa och vara kreativ. Och mitt mål är att varje besök i butiken blir en helhetsupplevelse, där blommorna, buketten eller presenten du köper med dig hem blir en del i den känsla som vi vill förmedla. 

SAMARBETSPARTNERS